Leo & matte sover sött!

KÄRLEK 

mys

Jag vaknade alldeles för tidigt i morse så när klockan blev tolv mitt på den ljusa dagen så deckade jag! Leo passade på att ta sig en tupplur han med. 🙂 Min söta myspojk! Där låg vi tills det var dags att åka till jobbet för min del. Tur det annars så hade jag nog fått värmeslag eller något. Ni ser den tjocka filten, en tjock tröja och en varm katt. 🙂 Vi har typ 24 grader varmt hemma. Man ser hur varm jag är om man tittar noga. Hela jag blänker.. Hihi

Men mysigt var det! Hur mysigt som helst..

Hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll!? KRAM

spacer

4 comments on “Leo & matte sover sött!

 1. Kattmamma

  Tack Vegotjej & detsamma! 🙂

 2. Vegotjej

  vilken fin blogg 🙂

 3. christell

  nämen så mysigt och varmt kan ja tänka mej… 🙂 jag brukar ha minst 2 st hos mej när ja vilar på dagen…. en på var sida och ev olivia uppe på kudden… blir så varmt å skönt… helst under filten åxå…:) men det är ju bara så mysigt när de kommer å vill ligga hos en…
  Kram

 4. Karin

  Snacka om underbar bild och stund. Djur är så bra på att gosa. Inte konstigt att man mår bra av att ha djur.
  Vår fredagskväll var hela familjen i soffan med täcke och gott att äta. Så den var bra den med.
  Trevlig helg!

Leave a reply