Simon´s Cat – ”Let Me In”

Simon´s Cat – ”Let Me In”

4rb8aOzy9t4

Jag hoppas verkligen att det kommer att komma fler ”Simon´s Cat” filmer. De är ju helt underbart roliga. Alla på sitt sätt!
Vet ni vem det är som ritar den serien? Den personen vet i alla fall vad den sysslar med. Den kan kattens natur gaaanska väl. Hihi
Min tolkning: katter är envetna, målinriktade och skiter fullständigt i om man är med på noterna på deras idéer eller inte. Och hur underbara? Tänk att man kan vara det jobbigaste som finns samtidigt som man är det bästa som finns? Det är konst! Det är ren kattkonst!! 🙂

Har ni dragit några andra slutsatser eller håller ni med?

Sov sött! KRAM

spacer

2 comments on “Simon´s Cat – ”Let Me In”

 1. Kattmamma

  Tusen tack Anki! 🙂

  KRAM

 2. Anki Forsberg

  Hej!

  Håller fullständigt med dig att Simon´s Cat är helfestliga. Simon Tofield heter författaren och nu i september släpps det en bok med dessa teckningar. Kolla in på http://www.brombergs.se som är bokförlaget som har boken. Jag skrattar gott åt filmerna och ser likheten i vår lilla Ziggy 15 veckor, en mysig liten röd huskatt-tjej.

  Ha en trevlig helg!
  Anki

Leave a reply