Teafco transportbur på hjul med dragstång

bh

Syns det att jag är ute efter en ny transportväska till våra små kissar? 🙂
Det har varit några inlägg om det på sistone.
Jag är ute efter en fin, inte alltför dyr, bekväm och helst rosa transportbur/väska.
Den här är inte rosa men verkar bekväm, både för katten och för människan. Det är ingen nackdel att den är lite annorlunda.
Jag undrar bara om den låter mycket på marken? Låter den som vanliga resväskor låter när man drar dem så skulle jag nog inte rekommendera den. Är det någon som har provat den? Vet hur mycket den låter när man kör den?
Är den tyst när man drar den så är det ju en perfekt transportväska. Tänk att slippa bära på katterna! Våra är kanske inte så farligt tunga. Leo är tyngst och han väger runt 5 kg. Men tänk katter som väger 8-9 kg. Jag tror att det kan vara skönt att slippa bära dem. Eller va tror ni? 🙂

Teafco transportbur på hjul med dragstång har utgått ur sortimentet!
spacer

One comment on “Teafco transportbur på hjul med dragstång

  1. Emma

    Hej ville bara säga att jag har köpt denna transportbur min lilla Oliver älskar den tanken var att båda mina katter skulle åka i den men det gick inte alls visade sig att Oliver var för stor ha ha ha
    Men jag är super nöjd med den 🙂
    Kram

Leave a reply