Trevlig Midsommar mina vänner!

Vi önskar alla en riktigt trevlig midsommar och en lång natt av fest, mat och skratt!

desktop10

Hoppas ni tar vara på den underbara kvällen/natten. Själv ska jag jobba. Trist men tyvärr nödvändigt.

Ha det nu riktigt roligt!!

Hälsningar från Kattmamma och hennes små kärlekar: Leo, Blossom & Disney.

spacer

One comment on “Trevlig Midsommar mina vänner!

  1. Heléne

    Hej Agnes.
    Ja, till och från har det redan blivit bättre, men så kommer det stunder, mitt på dagen eller sent om natten där allt blir som om det vore samma dag som vi förlorade lillgrabben. Som sagt så känns det bättre, eller att man mer har accepterat att Han inte längre är här, men man kommer alltid alltid alltid att känna saknaden, men som Du skrev att det blir lättare med tiden.

    Hoppas att Du fick en bra midsommarafton trots jobb och ha en fortsatt trevlig helg också=)

    Krama kissarna från mig och en trött Coss!

Leave a reply