Kattleksak – ”Catch me” med fjärrkontroll

Kattleksak – ”Catch me” med fjärrkontroll

desktop9

Den här leksaken är verkligen en HIT. Tjejerna leker med den mest hela tiden. Den är nästan lika rolig när den är avstängd som när den är igång. Den ”darrar” lite okontrollerat, ibland korta och snabba drag och ibland så snurrar den. Den är lite oförutsägbar.

Disney blev helt ifrån sig när vi startade den. Det var nog det roligaste hon sett. Hon lekte med den hur länge som helst. När hon tröttnade och gick iväg så vände hon efter bara en meter och fortsatte att leka.

Blossom tycker oxå att den är väldigt kul. Men hon tröttnar lite fortare. Men till skillnad från andra leksaker så kommer hon tillbaka och leker med denna. Kul att den tilltalar henne. Det tillhör inte till det vanliga.

Leo däremot tittade på den med misstänksamhet och avsky i blicken. 🙂
Han kom inte fram hur mycket vi än lockade på honom. Till slut gick han fram och nosade på den (det kan ni se i videon nedanför) och sedan var han klar med den.
Någon vecka senare gick han raka vägen fram till den och bet av den snöret. Detta gick på 10 sekunder. Det var tur att vi var hemma för annars så hade han ätit upp snöret. INTE BRA! Det är fjädrar och grejer på den.

VARNING: Kolla så inte eran katt är lika KOKO som våran Leo och äter upp tjejernas favorit leksak.
Som tur är så finns det ett extra snöre med i paketet, så detta snöret kommer vi att vara rädda om. Leo får inte komma i närheten av den!

Den här leksaken köpte vi på Huveröds på Hisingen i Göteborg för 245 kr.

_FgnTuGZThw

Och så klart så får vi samtidigt lyssna till den underbare Alexander Rybak ”Fairytale”

spacer

2 comments on “Kattleksak – ”Catch me” med fjärrkontroll

  1. Kattmamma

    Tack! Mojje är oxå riktigt söt. 🙂

  2. Celine :)

    Söta katter 😀

Leave a reply