Kattleksak – Zig-N-Zag bollen

Kattleksak – Zig-N-Zag bollen

cimg5482

Den här bollen tycker katterna om konstigt nog. Den är av hårdplast, låter hemskt när man rullar den på ett parkettgolv och då menar jag verkligen HEMSKT! Låter som om det går sönder varje gång den rullar. Katterna får INTE leka med den på natten!!! För då blir vi vräkta!! Den är stor och tung, fast den är tum inuti. Det enda som är roligt med den är att den rullar lite annorlunda än vanliga bollar. Den har ett gummiband därinne med en ”sten” på i mitten som gör att den rullar okontrollerat. En jättebra idé! Men den är lite för stor, lite för tung och väsnas alldeles för mycket för att falla mig i smaken. Men katterna verkar gilla den.

Den köpte vi i Backa på Hisingen i Göteborg. I en liten djuraffär som hette Hund & Katt om jag inte minns fel, och den kostade 19 kr.

Den djuraffären tyckte jag om. Det var fint uppdelat på katt och hundgrejer. Det är inte så vanligt att man ser en tydlig uppdelning på katt & hund grejer. Jag tycker att det är viktigt. Jag vill gå in i katternas värld och inte gräva bland hundgrejer. Av misstag gör jag det för det mesta. I den affären hade kattgrejerna ett eget rum. Det gillade jag skarpt! Dit kommer vi nog att åka fler gånger.

spacer

3 comments on “Kattleksak – Zig-N-Zag bollen

 1. Heléne

  Hejsan!
  Ja, känns jättebra att Cosse tycker så bra om maten, Han har ätit den kombinerat med den vanliga torrmaten Han äter i vanliga fall sen vi fick hem den men tänkte sluta med hans ”vanliga” när den tar slut. Har även pratat med min hyresvärd och gjort iordning en stor påse till stallkissarna som de ska få på söndag när jag kommer hemåt:D
  Tack ännu en gång Agnes hälsar Cosse också!
  Kram H&C

 2. Kattmamma

  Hej igen..
  Ja, jag kommer ihåg er så klart! 🙂
  Självklart kan du raka Rocco. Att raka är mycket smidigare och går snabbare. Varför jag klipper Leo är för att vi inte äger någon klippmaskin. Vi har inte bestämt oss för vilken vi ska köpa än. Men någon gång kommer vi att skaffa en.
  Har du en klippmaskin? Man behöver ju en speciell till djur.

  Kram 🙂

 3. Cecilia

  Hej hej 🙂 Den där såg jätte fin ut !
  Kommer du ihåg att jag frågade hur man kunde klippa min katt (Rocco). Nu har jag en till fråga, kan man raka han tror du? Eller är det bästa att klippa honom? Kram Cecilia Och Rocco

Leave a reply