Catman kattgräs

Catman kattgräs

cimg5304

Jag letar efter Procat Vitaminer och häromdagen fick jag ett tips om att de kanske fanns på Granngården. Idag åkte vi till Granngården för att handla Procat Vitaminer men där fanns inga. Däremot så hittade vi Catman kattgräs. Leo gillar kattgräs så vi köpte det + några små kattleksaker. Ja, inget märkvärdigt med det, men..

Efteråt åkte vi till ICA MAXI för att handla mat. Jag brukar alltid gå till kattavdelningen för att kolla om det har kommit in något nytt. Idag var inget undantag.

När jag gick runt där hittade jag exakt samma kattgräs och tyckte att det skulle vara roligt att se var den var dyrare. För det misstänkte jag att priserna kommer att vara olika. Jag kollade på prislappen; 20:95 kr. Jaha, det var inte så farligt, tänkte jag. Tog fram kvittot från Granngården; 39:95 kr. VAAA??? Nästan dubbelt så dyrt!?!? Alltså jag trodde att Granngården var billig!!! Är det så förbaskat dyrt där?? Att dubbla priset är väl att ta i, eller?

Fy så sur jag är!! Inte för att betala 40 spänn, det är väl inte mycket pengar i sig men att de dubblar priser och jag råkar köpa det dyrare!!! Grrrrr

Ett tips: Handla inte kattgräs på Granngården! 🙂

spacer

2 comments on “Catman kattgräs

 1. Elle

  Jag håller med, gå ut och låt de äta!!
  Eller skär en liten fyrkant av gräs och ta in de i en liten låda.
  Jag handlade just denna som på bilden och det tog jättelång tid att växa fram gräs, det blev inte tätt utan gräset låg ner. Fröna var inte bra alls.
  Jag köper aldrig någon sådan igen!

 2. Wikki

  Alla bloggar visst om kattgräs just nu, även jag på min blogg häromdagen. Men inte köper vi nåt dyrt Catmangräs när det finns graaaaaaaaaaaaatis i massor UTOMHUS – fullt på varenda grön plätt överallt, bara att gräva upp. Vill man inte hacka hål i bostadsområdets gräsmatta kan man ju promenera iväg en bit till nåt mindre skogsparti och gräva upp en tuva. Smakar minst lika gott och finns massor att ta av!
  Eller gör som jag, ta ut människorna i koppel och rasta dem och passa på att gnaga lite gräs samtidigt vid husknuten!
  NosPuss Wikki
  TassKram Wikki

Leave a reply