Idag är det 1 år sedan katten Disney flyttat in hos oss!

Ja, idag är det alltså 1 helt år sedan vi var i Stockholm och hämtade Disney. Helt otroligt va tiden går fort!!

cimg3651

Disney 2008

cimg4717

Disney 2009

Vi är otroligt glada och tacksamma över att få ha Disney i vårat hem. Hon är glädjen själv och är så otroligt mysig!
Hon har fått fart på de andra två soffpotatisarna! 🙂 Ja, innan yrvädret Disney flyttat in låg de mest i soffan och myste. Men nu är det mera fart på dem, vilket känns skönt. De känns gladare när de får busa av sig lite.
När vi köpte Disney hade vi planer på att avla på henne. Avelsplanerna är ändrade. Disney kommer att kastreras snart. Varför vill jag inte gå in på för tillfället. Ingen rolig historia kan jag bara tillägga!
Disney är väääldigt glad i mat. 🙂 Hon vill prova på allt. Hennes favorit är pommes frites och chips 🙂 Så fort man lämnar något av dessa på bordet är hon däruppe och smaskar. Inte så populärt, kan jag säga. Visst får hon en pommes frites ibland, men det är inte ok att hon tar det i egna tassar och sitter med sin bajsrumpa på bordet!
En annan som är favorit är matte. 🙂 Hon kommer och lägger upp sig och vill gosa ibland. Sååå mysigt!
Och sedan Leo! Han är hennes stora kärlek. Hon är som lyckligast när hon får lägga sig nära honom (läs: på honom) och han inte sticker. Man verkligen ser hur lycklig hon är då!
Blossom och Disney blir bättre och bättre kompisar ju längre tiden går. Nu när Disney är större så kan de verkligen leka ihop. Det ser så gulligt ut när de två jagar varann. 🙂
Disney är duktig på att aktivera de andra. Det är inte alltid hon lyckas men när hon lyckas så har de det så roligt tillsammans!
Vi har flera gånger försökt att lära henne att gå på lådan med dörr. Vi kunde inte ha en dörr från början för att hon var så liten så när hon skulle in och kissa så hoppade hon in. 🙂 Men nu är hon så pass stor så det hade gått. Men tror ni hon vill? Nää. Hon vet inte alls vad hon ska göra. Blir rädd och bara sitter där inne. Så efter korta försök ger vi upp.. till nästa gång. Någon gång ska det gå!!
Disney är en glad och rolig liten prick!

spacer

2 comments on “Idag är det 1 år sedan katten Disney flyttat in hos oss!

 1. Kattmamma

  Tack Karin..
  Du är så välkommen!
  Visst är katter underbara? 🙂
  Kram på dig med

  /Kattmamma

 2. Karin

  Hej!
  Snacka om att jag känner igen det du skriver. Våran ängel Ludde åt allt.
  Nu har vi fått hem en liten (inte så liten längre men….) tös oxå från Sthlm och hon äter allt. När vi är i annat rum gillar hon dessutom att göra sånt hon inte får. 😉
  Hon äter allt hon med. Hon är grymt lik Ludde vid samma ålder.
  Neo är 9 månader och en mer försiktig general, så jag hade nästan glömt hur jobbigt det var att ha små.
  Thea drar igång på honom och på Lucas som är 6 ½år. Det låter som vi har 10 tonåringar här hemma i bland som de far fram. 😀

  Du har en jättefin sida och jag kommer att återvända.
  Kram

Leave a reply