Kattfond för katter med en ägare och ett hem?

Fråga:

Hej! Jättefin och trevlig sida tycker jag!
Underar om ni känner till någon kattfond man kan få hjälp av…..har en liten skogskatt-tös som har varit på livets kant och sakta kommer tillbaka då benen inte bär och hon är väldigt medtagen. Måste desperat få ihop 1950:- men vet ej vart jag kan vända mig!
Ha en bra dag!
Jenny

Svar:

Hej Jenny!
Vad roligt att du tycker om våran sida! 🙂
Väldigt tråkigt dock att höra om din lilla kattös. Hoppas verkligen att hon blir bra fort!
Det första som slår mig när jag läser din mail är om din kisse är försäkrad? Är hon det så borde du kunna få hjälp av försäkringsbolaget som du försäkrat henne i.
En annan sak som jag tänker på är om du kanske kan dela på räkningen? Prata med veterinärkliniken. Kanske låna pengar av någon så länge?
Det finns en himla massa olika kattfonder som samlar pengar för att hjälpa ”herrelösa” katter att få ett bra liv men jag har aldrig hört talas om att det skulle finnas en fond för katter som har ägare och ett hem.
Jag har tyvärr inget konkret svar till dig just nu men jag ska forska lite i ämnet och återkommer med resultatet lite senare.
Det var en intressant fråga du ställde! Jag kan tänka mig att du inte är helt ensam om det problemet.

Lycka till så länge!

MVH
Kattmamman

spacer

2 comments on “Kattfond för katter med en ägare och ett hem?

 1. Kattmamma

  Hej Lenore!
  Hade jag varit dig så hade jag tagit ett lån. Sedan hade jag försäkrat katten.
  Jag har tyvärr inte hittat någon mer information än vad som står i inlägget.

  Lycka till!

 2. Lenore

  Jenny är inte ensam om sitt problem. Hur får jag fram 15 – 20 000 kr till en varuttömning m m av vänster lunga? Nisse är inte försäkrad… en miss, javisst. Således tar även jag tacksamt emot kvalificerade tips på fonder som du (eller någan annan) har.

  Med vänlig hälsning,

  Lenore

Leave a reply