Hårborttagare – För katthår!

Hårborttagare – För katthår!

cimg4310

Det här är en kanongrej! Utan den här borsten vet jag inte vad jag hade gjort. Det tycker jag är ett måste om man vill bli av med alla katthår från möbler. 

För drygt ett år sedan var jag på ett möte med min kattklubb. Där träffade jag en van kattmänniska som berättade för mig att det fanns sådana borstar men att de var dyra och att man bara kunde skaffa dem på en kattutställning. Då blev jag lite ledsen. Har aldrig varit på en kattutställning och visste att det skulle dröja innan jag skulle gå på en sådan. Men eftersom det verkade vara så svårt att få tag på en sådan borste så släppte jag tanken för stunden. 

Ett bra tag sedan var jag på Överskottsbolaget. Och där hittade jag en borste som liknade just denna som jag efterlyste och kostade BARA 19 kr. Jag trodde ju inte mina ögon. Direkt köpte jag en för att testa!

cimg4312

Den fungerade alldeles utmärkt. Jag åkte tillbaka till affären och köpte 4 till 🙂
Två till mattorna, en till kattställningarna, en till sofforna och en extra i fall att. Sedan köpte en omgång till när de blev gamla och slitna. Jag är super nöjd.
Just den här borsten som ni ser på bilden är inte från ÖB. Den köpte jag i en djuraffär för 32 kr. Men det är ungefär samma.
Har inte varit på en kattutställning än så jag vet fortfarande inte vilka borstar de säljer där, men den dagen jag går dit så kommer jag säkert hem med en borste! 🙂

Har du någon erfarenhet av en sådan!?

spacer

Leave a reply