Kattleksak – Hjärtmöss 4 pack

Hjärtmöss 4 pack

cimg4057

Det här är små söta hjärtmöss som är väldigt omtyckta. Det är ganska mycket kattmynt i dem men det störde inte våra kissar. Och eftersom det fanns 4 stycken i paketet så delade vi med oss till brorsans katter. De var väldigt förtjusta i mössen oxå.

Blossom

cimg4206

cimg4214cimg4204
Blossom tyckte att musen var väldans rolig. Av alla leksaker som katterna fått på sistone är denna hennes favorit. Ännu efter flera dagar drar hon fram den och bär på den. 🙂
Det är egentligen väldigt överraskande eftersom hon inte brukar vara så förtjust i kattleksaker med kattmynta i. Det är alltid så roligt när man hittar en favorit för dem. Det är annars så svårt att hitta leksaker som katterna verkligen uppskattar.

Disney

cimg4192

cimg4184 cimg4188
Ja, den lilla tjejen är ju så lätt att köpa leksaker till. Hon älskar ju allt. Hon kan leka med vad som helst hur länge som helst. Det är en sådan enkel kisse. Hon älskar kattmynta, så leksaker med kattmynta är alltid lite extra roliga.
Hon är så tacksam så det är så roligt att handla till henne. Det mesta är hon väldigt förtjust i.

Leo

cimg4220

Den kattleksaken var ju egentligen till Leo eftersom han fyllde år. Men tjejerna tog över totalt 🙂 Vi delade ju med oss, så två möss fick vi och två fick brorsans katter så när tjejerna var igång så fick han snällt vänta. Och det gjorde han. Men till slut var det hans tur. Men han var inte på humör för att agera modell så det blev bara ett enda kort på han.
Han tyckte musen var rolig, men roligast var det ju så klart att nosa på den 🙂

Slutsatsen är den att det var den bästa leksaken på länge. Alla gillar den väldigt mycket.
Så ska du köpa en leksak satsa på den här. Den kommer garanterat att bli en stor favorit hemma!

spacer

One comment on “Kattleksak – Hjärtmöss 4 pack

  1. Pingback: Katt | Katten Disney leker! | Kattlivet.se

Leave a reply